♥ cuρcακes ♥

♥Love.hope.dreams.wish.ilusions.death.friendship.childhood.blodly.courage.
feeling.jealousy.nightly.romance.heart.child.help.destoryed.rain.kiss.♥

marți, 8 noiembrie 2011

Si inocenta dispare ♥..[ part. III]



                                  Eliza, uitandu-se la telefon vedea ca deja vorbesc de doua ore. Nu mai avea niciun rost, vazand ca David nu vrea sa-i raspunda. Enervata peste poate ii inchise telefonul exact cand David vroia sa ii spuna mai amanuntit niste detalii. Eliza trantise telefonul pe masa si se duse in camera Annei. Aceasta dormea de zor. Eliza, nu stia daca Anna a auzit sau nu tipetele de la telefon. 
                     Sigur nu le-o auzit :)).radea ea in sinea ei. 
          Ce-i drept, Anna chiar nu auzise tipetele de la telefon. Eliza, putin iritata de convorbirea de acum 2-3 minute, se aseaza la notebook, care inca plin de lacrimile Annei "supravietuia". Asezandu-se, vede ca pe facebook-ul Annei, David ii scrie o groaza de lucruri. Revenind la sentimentele de ura pe care le simtea, inchise notebook-ul si se culca. Adormi de data. Pe la mijlocul noptii, Anna se trezeste si se duce pe balcon lunadu-si notebook-ul. vede 50 de mesaje de la David, pe care nici nu se oboseste sa le citeasca. Stia ca toate-s cu pareri de rau si nu avea acum chef de el.Acum, tot ce mai conta era sa stea cu capu`-n nori si cu ochii la stele, sa viseze. Stand asa mai mult timp....observa ca stelele formeaza parca o inimioara. Nedandu-si seama de forma lor le privea inocenta. Nu dupa mult timp "se trezeste" la realitate si suparata merge in camera ei, unde Elixx dormea si isi deschise notebook-ul. Acum, mesajele nu mai erau in numar de 5o` ci 54. MIRARE :o. David era online iar statusul lui nu arata prea bine. Anna se stramba putin iar Eliza incepe sa rada. Anna, speriata se uita la Eliza si o intreba:
                     - Paii tu nu dormi tuu :))? [razand]
                     - Nu mai am somn. (:|.
                     - Na hai aici sa vezi :o.
                     - Ce tu ? [o spune mirata]
                     - Pai. Uite 54 de mesaje. Si inca scrie incontinuu ;;)
                     - Aw. Lol. Raspunde-i nu fi al dracului.
                     - Bine. [si ii scoate limba]


        Anna se apuca sa citeasca toate mesajele si ii dau lacrimile. Eliza, se uita mirata la ea si se apuca si ea sa citeasca. Pe Anna o durea acum, ca nu l-a ascultat. Credea ca l-a pierdut, asa ca fara sa mai citeasca, ii scrise:
                  "David, te rog sa ma ierti pentru tot ceea ce ti-am facut. Am fot prea naiva, m-am lasat dusa de un val amarat. Te rog sa ma ierti, insemni mult mai mult pentru mine si esti unul din cei mai buni prieteni ai mei. Nu as vrea sa te pierd :|" 
          Spre surprinderea Annei "David is now OFFLINE". Scoase un tipat. Nu se mai regasea, era total pierduta.. Puse notebook-ul pe masa si se arunca cu capul in perne. Ii trecea tot felul de amintiri prin gand. Eliza o intelegea si o mbratisa. Dar ea, nu se linistea. Stia ca tot ce-a fost mai frumos, nu se va mai repeta.! si o durea ENORM...
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu