♥ cuρcακes ♥

♥Love.hope.dreams.wish.ilusions.death.friendship.childhood.blodly.courage.
feeling.jealousy.nightly.romance.heart.child.help.destoryed.rain.kiss.♥

luni, 10 octombrie 2011

Clipe ♥ part.VIII





                             Acum, Andra uita de supararea produsa de pozele baiatului respectiv si se uita la pozele editate impreuna. Amii era putin ocupata acum, cu o prajitura pe care vroia sa i.o dea Andrei pentru a uita de suparare definitiv. Asa si era. Andra chiar uitase de suparare ... cel putin in acea seara, pe care ele o numeau seara fetelor. Acum, ca se distrau, Andra i.a intins Alexei pe fata crema de la prajitura si tot asa mai departe, pana cand.. din prajitura mai ramasese doar aluatul.. Mama Amaliei, le spuse ca prajitura e totusi de mancat, nu de dat cu ea pe fata.. iar fetele incepusera sa rada. Era 11:00 seara, iar cele 3 n.aveau somn asa ca s.au apucat de poze in pijamale. Radeau in hohote, iar parintii Amaliei in zadar le spuneau sa faca liniste. Dupa nici o secunda de liniste, incepeau iar.Dupa ce se saturasera de poze, se puneau in pat rand pe rand, dand apoi drumul la un film de groaza. Lui Alexe ii era teama sa le spuna ca ea, plange la filmele de groaza. Dar cu greu se abtinu din plans.Cum ele stateau in pat, fiecare acoperita cu patura ei, Alexe avea o patura pufoasa pe care.si stergea lacrimile. Amii si Andra observasera ca Alexe plangea doar pe la sfarsitul filmului.
                                       • Ce.ai Alllll`? [intrebau ele mirate]
                                       • Imi era teama sa va spun, am crezut ca radeti de mine spunandu.va ca plang la filmele de groaza. 
                                       • Dar Alll` , daca eu am avut incredere in tine sa.ti spun de ce eram trista,era clar ca poti sa ne spui si tu de frica ta.
         Asa Alexe intelesese ca in Amii si Andra poate avea incredere deplina. [defapt ea le testa, caci nu le cunostea de mult timp si nu stia daca poate sa aiba sau nu incredere in ele]. De atunci ea intelesese ca le putea spune orice...

5 comentarii: