♥ cuρcακes ♥

♥Love.hope.dreams.wish.ilusions.death.friendship.childhood.blodly.courage.
feeling.jealousy.nightly.romance.heart.child.help.destoryed.rain.kiss.♥

joi, 13 octombrie 2011

Si inocenta dispare ♥..[ part. I]


                               
                         Azvarlise cu dispret din mers minicartela de la apartamentul ei.Receptionnerul o prinse agil.Ea.l strafulgera cu privirea. Dupa inotul de dimineata, Ana mai simtea si acum durerea surda in oase, care o chinuia inca de aseara. Azi, o astepta o zi cu totul si cu totul confortabila, pe care se gandea, ca nimeni n.are sa i.o strice.Se duce la receptioner ca sa.si ia minicartela pt. a urca spre apartament.
                                        "-Urmeaza o relaxare completa" isi tot spunea ea.
                     Intra.n camera si.si arunca jacheta caaaat colo pe un scaun, trantindu.se pe pat. Ii se paru ca vazuse ceva la geam, se ridica... dar era doar o iluzie.I se mai parea ca hainele ii ingreuneaza starea asa ca isi lu shortul si maieul, dupa care.si aprinse o tigara.Dupa aceasta, veni in casa si isi deschise notebookul : FACEBOOK. Profilul lui David. Stare: In a relationship. Se schimbase la fata. Nu.i placea ca David nu i.a spus de noua lui prietena, pe care evident si Ana ar fi trebui s.o cunoasca.Dar David poate nu a vrut sa.i spuna. Ana, orgolioasa fiind, lasa notebookul deoparte si se incrunta. Vroia sa.l sune pe David, dar nu vroia sa se certe cu el. Isi arunca telefonul caaaat colo, sa nu.l mai vada si da drumul la muzica. 
                      "Asta e o zi prea linistita ii trebuie putina actiune" isi zicea ea.
        Asa ca.si suna prietena cea mai buna sa vin sa doarma la ea. Eliza accepta si intra in hotel unde.l vede pe David sarutandu.se cu noua sa prietena. Trece neobservata si ajunge la camera Anei unde bate incet la usa. Ana ii deschise si ii sari de gat. Eliza ii spune tot ce vazuse dupa care incep a povesti lucruri impreuna razand. Cand Eliza observa pe facebook.ul lui David ceva schimbat o intreaba pe Ana ce e neinregula?
                                •Nimic. Ti se pare. [o lua ea in ras-nu stia despre ce vorbeste]
                                •Ba nu. Chiar e ceva schimbat [observand apoi]
                                •Ce sa fie chiar asa schimbat? E doar fata aia a lui si mare.[radea ea de zor]
                                •Ia hai rapid aici sa vezi. [o spune mirata Eliza]
              Ana nu se grabea.Eliza ii spunea:
                                 •E o poza facuta in hotel cand se sarutau.
                     Ana fugi catre ea. Avea cafeaua in mana, pe care o trantise pe masa. Era mult prea nervoasa acum. Isi lua halatul pe ea si merse la receptia hotelului unde era cazata. Erau multi fotografi, dar ea nu.i baga in seama. Eliza vazand.o ce face o suna, dar telefonul si.l lasase in camera asa ca alerga dupa ea. Prea tarziu insa. cand Eliza ajunse, cearta era ispravita. Ana nu mai stia ce sa faca. Era ciudoasa, dar si geloasa in acelasi timp, desi motive nu avea. Erau doar prieteni si nimic mai mult insa pe Ana poate o deranja doar faptul ca David nu i.a spus de prietena lui. Nervoasa, Ana isi pune cheile in halat si iese din hotel, punandu.se pe banca din fata hotelului. Incepuse sa ploua iar Eliza o cauta disperata prin toata receptia hotelului, insa in zadar...S.a hotarat sa se duca.n camera, la cum o cunostea trebuia sa apara la un bun sfarsit.







Un comentariu: