♥ cuρcακes ♥

♥Love.hope.dreams.wish.ilusions.death.friendship.childhood.blodly.courage.
feeling.jealousy.nightly.romance.heart.child.help.destoryed.rain.kiss.♥

marți, 11 octombrie 2011

Prietenia ♥



                                Totul incepe cu o zi obisnuita la scoala, totul, absolut totul decurgea normal. La una din pauze, catvia dintre colegii Elvirei se jucau cu un buretii prin clasa, un joc numit "volei". Nici pasele nu le dadeau corecte, ca totusi... e un burete, nu o minge de volei. Ei, jucandu.se.n apropierea geamului, unul din baieti sa dat din greseala buretele afara pe geam. Elvira care se uita fix la ei cum se joaca, urmarind buretele incontinuu de pe scaunul profesorului striga:
                                      • NUuu . [fiind foarte mirata, sarind apoi de pe scaun]
                           Vroia sa mearga la geam, poate`poate mai prindea buretele, dar vazand ca nu il poate prinde, acesta cazand, s.a sprijinit cu mainile de geam uitandu.se.n jos. Unul din colegii ei a impins.o fara sa vrea exclamand:
                                            • Fara intentie dar cu directie. [Razand] Era unul din colegii cu care Elvira nu se intelegea tocmai bine. Asa ca a impins.o pe geam, fara intentie cum spunea el.]
                Afara, unul din baietii din clasa alaturata Elvirei vazu totul si alerga s.o prinda pe fata, reusind. Toti colegii Elvirei erau pe geam uitandu.se si rugandu.se ca ea sa nu fi patit nimic. Baiatul care o prinsese era unul din cei mai buni prieteni ai ei, pe care.l simpatiza. Elvira, vazandu.se ajunsa in bratele lui incepu sa planga. Era foarte speriata. Nimeni nu stia ce are..
                          • De ce plange ?? [intrebau copii mirati]
                          • Pentru ca niste colegi de.ai ei au impins.o de la etajul 2 de pe geam. [le spunea el]
                          • Dar de ce plange daca ai prins.o?
                 Tot felul de intrebari de aces gen auzeau. Elviira plangea incontinuu. El o se puse jos, pe una din bordurile din fata scolii cu ea in brate incercand s.o linisteasca. Elvira cand se linisti, merse cu el la directoare pentru a.i spune cele intamplate.El era nevoit sa vorbeasca pentru ea, ea fiind inca intr.un soc, suspinand incontinuu. 




          ♥♥♥ASA SUNT DOI PRIETENI ADEVARATI. Sar oricand unul pentru celalalt.♥♥♥

2 comentarii:

  1. :o3 imia minteste de o zi...ei bn eu nu am cazut de la geam;era o provocare si credeam k imi va da drumul,dar m-a prins:X

    RăspundețiȘtergere